söndag 30 december 2012

Egen gran

När jag och syster var små, hade vi alltid en egen gran på vårt rum. I den hängde tomtar, smällkarameller och annat egengjort pynt.De där små granarna skapade en nästan magisk stämning, precis som mycket som har med julen att göra, när man är barn. Den här fantastiska känslan vill jag även att min dotter ska få uppleva, så i år fick hon sin  första, helt egna, gran.
Hon blev väldigt glad när jag kom hemsläpandes med den och  har själv hängt upp kulorna själv, alla längst ner (ler).  Polkagrisstänger är ett annat måste i en barngran! Ser ni förresten de söta rådjuren på hyllan bakom granen? I love them!Som mycket annat här hemma, kommer de från L.s mormors barndomshus. Vi hittade dem i ett skåp i sovrummet i somras, till min och Gretas stora glädje. De har faktiskt även bidragit till att jag har fått någon slags "hangup" på rådjur. De har fått komma in lite här och var i inredningen hemma. Om ni tittar noga  på första bilden ovan, ser ni att det även är rådjur på taklampan. Den sköningen kommer från Lilla Tussilago. Andra saker som har tillkommit på Gretas rum på sistone, är ett klädskåp (Blocketfynd) och en superfin ljusslinga från Mariettes fina butik.

Här sitter de bra; julrenen, Hallo Kitty, Barbazoo och c/o :).
Ha det gott! Kram från mig!

2 kommentarer:

Hanna sa...

så söt liten gran på rummet.
Kram
Hanna

Karin - Mina Rum sa...

Kul att du åter hittat blogginspirationen! Välkommen tillbaka.

De små rådjuret påminner jättemycket om ett jag hade i mitt rum på lantstället när jag var liten. Det var lite större och stod i gräs. Skulle vara en perfekt "mamma" till dina små. Undrar var det tog vägen när vi sålde stugan. Hmm...

God fortsättning, och kram!