söndag 21 februari 2010

Så roligt!


Hejsan på er!

Kikar bara in lite snabbt för att säga att jag blir himla glad över att fler och fler verkar hitta hit till min blogg. Så i väntan på att jag ska få ändan ur och göra nästa inlägg...får ni en liten uppmuntran och en bild, som ger hopp om våren! Snödroppar från förra året.

Kramar i massor från mig!

8 kommentarer:

Designe sa...

Va härligt med snödroppar!...och att fler hittat till dig! Kram :)

Mejrams! sa...

Ja, vi får hoppas att det inte dröjer så länge till innan vi hittar snödroppar. Tittar man ut idag så känns det dock som en evighet tills dess./Kram Merja

Mejrams! sa...

Byggvårdsbutiken vägg i vägg har många fina beslag och de du frågar efter tror jag de har. Öppet tis-tors kl 1200-1800./Kram Merja

Hanna sa...

Så mycket fint du visar på din blogg. Jätte roligt att få titta in.
Hanna

Lisas torp sa...

Så läckert med snödropparna i zinkkronan! Riktigt vårigt, som behövs nu!

TACK för titten hos mej!
Ha en fin fredag!
Lisa

Karin - Mina Rum sa...

Med tanke på takdroppet och regnet här idag så kanske snödropparna inte är så långt borta, trots allt.
Kram!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Tjenixen! Har tittat runt lite här på din blogg och den är verkligen mysig. Jag blev precis som du inspirerad att börja blogga efter att ha läst Vita Ranunkler. Hon har verkligen en underbar blogg. Ta hand om dig!
Kram/ Anna

Malin - I min trädgård sa...

Ett litet tag började jag bli lite avundsjuk och trodde att det var snödroopar från i år. Längtar så tills det är dags för våren! Här töar det åtminstone lite (fast är ju fortfarande MASSOR med snö), men det ska ju bli kallt igen så det hinner ju inte töa bort.

Ha det bra!

Kram M