lördag 16 januari 2010

Små restfragment av julen, men en känsla av vår!

Hej!

Julen åkte i det här huset ut redan i trettondagshelgen, och i alla rum försöker jag nu med hjälp av pastellfärger och vårblommor välkomna och skynda på nästa välsignade årstid. Men på glasverandan lever dock den juliga känslan kvar ett litet tag till. Orsaken till detta är en underbar kudde som jag fyndade på Åhléns sommarrea och en en amaryllis som verkar vilja blomma sent.




Trots att julen är slut, kan jag bara inte lägga undan mitt vackra kuddfynd. Men egentligen är den nog inte så julig, utan bara lite härligt folklore-inspirerad... Låter den nog vara kvar året runt!(ler)




Men verandan andas även lite vår, i form av primulor och små mårbackasticklingar, som väntar på ljus och värme.





Som ni märker kommer inläggen oftare nu! Och mer kommer det att bli:) Har bl.a. en nyfixad barnhörna att visa upp!

På återseende mina kära!

3 kommentarer:

Hannas hus sa...

här har också julen åkt ut, idag fick ljusstakarna/stjärnorna lämna plats åt de vanliga fönsterlamporna igen. Kudden känner jag igen :) Den gör sig fint i ert FINA glasveranderum. Jag väntar med spänning på barnrumsinredning med vitmålade möbler!

Karin - Mina Rum sa...

Hej!
Vad roligt att du lämnade en hälsning hos mig häromdagen. Jag blev så glad för dina fina ord.
Lite extra roligt med en "lärarkollega" också. Själv är jag 1-7 Sv/SO-lärare sedan 12 år tillbaka. Jobbar just nu i en f-3:a här i Kristianstad kommun.
Glasveranda! Åh, vilken lyckost du är. Det är en av mina drömmar, men jag måste nog hålla mig till mer realistiska projekt ett bra tag till.
Åhléns har faktiskt riktigt mycket fina saker och kudden förtjänar att vara framme året om.
Ha det gott! Kram...

Mejrams! sa...

Så härlig glasveranda du har och visst ska du ha din kudde framme. Rött är ju en härlig färg att ha året runt och inte bara till jul. Lampskärmen finns att köpa i butiken, kostar 299:-. Kram Merja